Koti osta-ethereumia

Osta ethereumia

Moni kryptovaluutoista kiinnostunut ostaa mielellään yhtä kaikkein suosituimmista kryptovaluutoista. Yksi näistä on ethereum, tai oikeammin sanottuna Ethereumin ekosysteemistä tuleva valuutta ether. Ethereitä voi hankkia lukuisilta netin kauppasivustoilta, jotka myyvät virtuaalisia valuuttoja. Tarvitset myös jonkin virtuaalisen lompakon, jossa voit säilyttää tätä valuuttaa. Koska ethereum on bitcoinin jälkeen toiseksi suurin kryptovaluutta, ei kauppasivuston löytämisessä kauaa mene. Yksi vinkki kuitenkin, jos olet aloitteleva virtuaalisen valuutan ostaja: osta ethereumia vain luotettavalta kauppasivustolta, josta olet kuullut positiivista palautetta.

Osta ethereumia suosituimmilta kauppapaikoilta

Se, missä ostaa kryptoja, on jokaisen henkilökohtainen päätös. Kauppapaikkaa valitessa kannattaa ensin hieman tutustua sivustoon ja mielellään lukea muiden palautteita. Kannattaa myös miettiä, haluaako liittyä sivustolle, jossa kryptoja välitetään kryptopörssien toimesta, vai luottaako omiin taitoihinsa virtuaalivaluuttakaupoissa.

Kun olet löytänyt sopivan kauppapaikan, sinun tulee luoda tili kauppasivustolle. Usein joudut myös tunnistautumaan sivustolle, jotta kauppaa voidaan käydä turvallisesti. Huomioi myös se, että kaikki kauppapaikat eivät tarjoa samalla virtuaalista lompakkoa, vaan saatat joutua hankkimaan sellaisen erikseen.

Koska netistä löytyy lukuisia erilaisia kauppasivustoja, olet ostajana hyvässä asemassa. Pääset nimittäin valitsemaan sivuston omien mieltymystesi mukaisesti. Markkinoilla on lukuisia ulkomaalaisia kaupankäyntisivustoja, mutta myös täysin suomalaisia sivustoja löytyy. Tässä kohden pääset miettimään, luotatko enemmän kotimaiseen sivustoon vai kirjaudutko ulkomaalaiselle alustalle.

Ethereiden osto askel askeleelta

1. Luo Kryptovaluuttalompakko: Ennen kuin voit ostaa Ethereumia, tarvitset kryptovaluuttalompakon. On olemassa monia erilaisia lompakoita, mukaan lukien verkkolompakot, mobiililompakot, työpöytälompakot ja laitteistolompakot. Valitse lompakko, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

2. Valitse Kryptovaluuttapörssi: Seuraavaksi sinun tulee valita kryptovaluuttapörssi, josta ostat Ethereumia. On olemassa monia erilaisia pörssejä, joten valitse sellainen, joka tukee Ethereumia ja jolla on hyvä maine turvallisuuden ja luotettavuuden suhteen.

3. Rekisteröidy ja Talleta Rahaa: Kun olet valinnut pörssin, sinun tulee rekisteröityä ja tallettaa rahaa. Useimmat pörssit hyväksyvät talletukset pankkisiirrolla tai luottokortilla.

4. Osta Ethereumia: Kun olet tallettanut rahaa, voit ostaa Ethereumia. Tämä prosessi vaihtelee eri pörsseissä, mutta yleensä sinun tulee vain etsiä Ethereum, valita kuinka paljon haluat ostaa ja vahvistaa ostosi.

5. Siirrä Ethereum Lompakkoosi: Kun osto on valmis, sinun tulee siirtää Ethereumisi turvalliseen lompakkoosi. Älä koskaan jätä kryptovaluuttaasi pörssiin, koska se on alttiina hakkerointiyrityksille.

6. Turvaa Ethereumisi: Varmista, että Ethereumisi on turvassa. Älä koskaan jaa lompakkosi yksityisavainta kenenkään kanssa ja varmista, että kaikki lompakkosi salasanat ja varmuuskopiot ovat turvassa.

On syytä huomata, että Bitcoinien ostaminen on prosessiltaan hyvin samankaltaista. Jos olet kiinnostunut ostamaan Bitcoineja, voit lukea lisää aiheesta ostabitcoineja.com -sivustolta.

Muista, että kryptovaluutan ostaminen sisältää riskejä, joten tee aina huolellista tutkimusta ja osta vain sellaisia määriä, jotka olet valmis mahdollisesti menettämään.

Parhaat välittäjät

 • 4.3/5
  nexo.ioLogo
  nexo.io
  Steikkaus
  APY asti 8%
  42+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 1 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 8 % Tarjoaa jopa
  • €2000000 Talletusraja

 • Nopea talletus4.6/5
  Plus500Logo
  Plus500
  Perustaa/aloittaa2007
  Luotettava pelaaja
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat

  77 % piensijoittajista voi menettää rahaa käydessään kauppaa CFD-tuotteilla tämän palveluntarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita tarkasti, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

 • 4.6/5
  bitpandaLogo
  bitpanda
  Steikkaus
  APY asti yes%
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen yes % Tarjoaa jopa

 • Nopea talletus4.8/5
  coinmotionLogo
  coinmotion
  Suomenkielinen
  Livechat
  5+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 3 Maksutavat/talletustavat
  • €2500 Talletusraja
  • €20000 Kuukausittainen talletusraja

 • Nopea talletus4.8/5
  etoroLogo
  etoro
  Suomenkielinen
  Livechat
  51+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Cardano, Polygon, Avalanche
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 13 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 4.3 % Tarjoaa jopa
  • €10000 Talletusraja